Oprettet af JCH man, august 06, 2012 14:25:33

Træningsdagbogen er oprettet for at opildne og motivere den enkelte motionist/atlet til vedholdenhed, så vi hver især, når vore kortsigtede og langsigtede målsætninger.

Det tager ofte tid, før man ser og mærker fremskridt, og i denne fase er det af overordentlig stor vigtighed at fastholde træningen, og vedblive med at sove/hvile tilstrækkeligt og spise den nødvendige basis-ernæring.

Det er her den kollektive opbakning fra træningsdagbogen skal være udslagsgivende for, at man holder kursen.

Resultater og fremskridt kommer nærmere for hver gang man træner, og for hver gang man indtager et måltid bestående af naturlige basis fødevarer.

Man må have tålmodighed. At ændre kroppens masse-fordeling er at betragte som et ultra-løb, ikke en 100 meter sprint.

Trænings-dagbogen er ligeledes etableret for at man kan blive inspireret af andre menneskers trænings-programmer og resultater, hvilket øger motivationen og fokuseringen.

Man skal endelig ikke holde sig tilbage for at opdatere sine resultater løbende, især ikke hvis man formår at lave en personlig rekord(PR) i en disciplin.

En ny PR kan være meget forskelligt.

Det kan være man har øget muskel-massen, reduceret fedt-massen/organfedt, løftet mere i en bestemt øvelse, løbet/cyklet hurtigere på en given distance/tid, eller det kan være man har gået to eller tre ture på en uge, i stedet for en enkelt tur.

Al fremgang i aktivitets-niveau har betydning, og bør til enhver tid honoreres med positive kommentarer.

Jeg forestiller mig, at vi hver især beskriver hvilke målsætninger vi har, og ikke mindst hvornår vi ønsker at nå dem.

Man er naturligvis også velkommen til at inkludere yderligere oplysninger om sig selv, hvis man synes dette er vigtigt for ens motivation.

Forudsat at denne træningsdagbog bliver en succes, er det min hensigt, at jeg hvert kvartal vil forære en lille belønning til den person, der har opnået størst fremgang i løbet af de tre måneder.

Jeg vil lade samtlige aktive aktører i trænings-dagbogen afgøre, hvem der har fortjent “månedens gave”.

Dette gøres ved, at man sender en mail til mig, hvori man henviser til den person man synes har fortjent månedens belønning.

Jeg optæller slutteligt stemmerne, og offentliggør derefter månedens vinder.

Skulle to personer få lige mange stemmer, afgør jeg personligt hvem der vinder.

Og husk! Ingen fremgang er for lille til ikke at blive belønnet med positive tilkendegivelser fra omverden.

Træn(benyt altid korrekt teknik/biomekanik), spis(tilstrækkeligt og fra kvalitets-kalorier), sov(om natten), vær et positivt menneske og gentag denne formel, så er du på vej til at udfolde dit genetiske potentiale!

Mange økologiske sundheds-hilsener –

Jon, JCH Ernæring & Træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *