Oprettet af Tommy Nahne Brodersen ons, august 13, 2014 22:53:04

Hejsa Folkens.

Beklager denne sene indlæg fra mig. Men har været total nedkørt grundet arbejdet, arbejder de sidste 2 uger lidt over 60 timer.

Jeg står op kl.5 starter som nævnt kl.6 og kommer hjem mellem 18-20 hver dag for tiden. Så lige en time til at få noget mad, og så ud og løbe og så er det tid til at komme i seng.

Søvn, har jeg sovet godt igennem, lørdag, valgte at bruge lørdagen på kæreste tid og pleje forholdet til at kunne komme ud på denne lange tur. lidt over 8 timer søvn til søndag morgen.

Jeg brugte hele lørdagen / søndagen på at forberede mig mentalt til min udfordring den dag.

Spisning, så vidt muligt sundt, frugt, mælk, vand, kyllng, salat, gullerøder yougurt med müsli osv. Tror jeg regnede ud til 1700 kcal. før løbet om aftenen.

Mit mål var at træne 2 ting primært, Et var at finde mit tempo til Tønder løbet, sådan i grove træk. To var at prøve seriøs at løbe prograsivt løb, altså rolig start og øge hen ad vejen.

Jeg havde ingen anelse om hvordan det skulle gå, jeg følte mig slet ikke klar, forberedt eller motiveret.

Men jeg fik tøjet på, og begyndte at lytte til lidt musik inden jeg tog ud til vejen for at løbe. Jeg begyndte at sætte mig ind i min lille osteklokke og fokusere på det jeg ville og så gøre det bedste jeg kunne og justere hen ad vejen hvis nødvendigt.

Terræn: middel hård, med få hårde stigninger. Vejret; Ganske fint. let vind.

Jeg startede stille og rulig ud den første km og fandt en okay rytme, tænkte at jeg ville forsøge at komme op og lægge mellem 11-11,4 km/t.
Første km, 10,8 km/t. skulle lige ind i rytmen. Derefter holder jeg rytmen hele vejen på nær 10 km, hvor jeg indtog lidt energi og drikkelse.
Jeg kastede faktisk op efter 4 km, ca. og tænkte hold da ferie det bliver hårdt hvis jeg kastede op allerede der.
Jeg holdt fokus p åmit åndedræt, og løbestil, så jeg fik maxet min potentiale ud til fuld udnyttelse af min energi jeg udøvede.
Derved glemte jeg de første km, hvor jeg var lidt stiv i benene og gjorde lidt ondt, men tror også det er en kombination på at jeg løber med slidte løbesko, så slider stødabsorbering(skumgummiet) i stedet for det bløde gummi sål der er ved ny.
Jeg har heldigvis planlagt at købe 2 nye sko, på lørdag. Glæder mig helt vild da jeg kun har 1 par fornuftige sko tilbage.

ved 7 km. tog jeg en mysli bar, og ved 8 km, en salttablet, 11 km, en lille proteinbar, ved 12 km, begyndte jeg at drikke elektrolyt flasken (0,75 L.) som jeg medbragte ved siden af min 2 l. vand i Camel bag.

De sidste km, satte jeg endda farten op som aldrig før, det værste var at jeg ikke gav mig fuldt ud. Det er helt absurd godt.

Jeg har ikke på nogen tidspunkt løbet så godt et træningspas, min hovedregning siger ca.14-15 % forbedring i forhold til mit bedste træningspas hvor jeg vejede tæt på 90 altså 10 kg. mindre. jeg plejer at løbe 9,7 i bedste fald. Så fordi jeg er en nørd; Hastighedsudvikling : 13.48%
Forbedring: 13.42% Hehe Beklager. 😉 Dette resultat var så godt, så overraskende at jeg direkte løb ind efter mobilen og ringede til min Mentor Jon. For satan det var så godt, Jeg er bare så stolt og vildt glad.

Håber i kunne lig denne beretning. Det betyder bare meget for mig med sådanne succeser ind i mellem. Tak for alt den opbakning jeg for rundt omkring, det er ret fedt.

Mvh. Tommy Nahne Brodersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *