Oprettet af Tommy Nahne Brodersen fre, maj 23, 2014 00:35:49

Hejsa Folkens.

Jeg har ikke skrevet i rigtig lang tid, da jeg ikke følte jeg havde noget ordenlig at bidrage med lige PT.

Men, derved har jeg så tænkt at ville skrive hvad der er sket i mellemtiden som har påvirket min træning rytme siden sidst.

Da jeg startede i Fitness, gik det som smurt, fandt en god motivation med træningen.

Jeg kom hurtig op og køre det Program niveau som jeg havde i Tønder sammen med Jon, på nogle områder.

Men jeg fandt ud af at jeg tog flere kg på, end jeg kunne nå at tabe, og det gik ud over min løbetræning, i det jeg fik ondt i led, og muskler.

Jeg endte vist på 109,7 kg. Derved tog jeg den beslutning at konditions træning er det jeg skal holde fokus på for at forbrænde noget energi og vedligeholde min kondition og udholdendehed.

Men, siden hen har jeg også fået fast job, som Lastbil Chauffør, hvor jeg forinden har været på Lastbil Kørekort, Hænger kort til lastbil, Farlig Gods, alt bestået. 🙂

Med meget teori som brugte meget fritid på at læse op på det teoretiske.

Jeg arbejder 50-55 timer i ugen, de sidste 6-7 uger og det tager på kræfterne, så når man kommer hjem ved 17-18 tiden, hver dag og kommer hjem og for noget mad, så er man bare død efter dette, oftest. men jeg prøver virkelig på at få røven ud og løbe de dage hvor jeg ikke har Hjemmeværn, eller andre aftaler.

Jeg har som hovedregel et mål på 3 løb i ugen, et lille hygge løb under 5 km, hvor jeg bare nyder dette. Så har jeg et 7-15 km løb for at træne tempo og udholdenhed og teknik. Så den sidste er 15 km plus, hvor jeg træner udholdenhed og styrketræning og åndedræt teknik.

Så det var vidst det for denne gang, en lille status om mit liv pt.

mvh.
Tommy Nahne Brodersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *