Oprettet af Tommy Nahne Brodersen man, juli 07, 2014 16:14:01

Hejsa.. Så kommer der lige lidt nydt fra mig igen.

Går dagens vejning sagde 100,5 kg = 101 kg. I forhold til Pro. Vægten. I fitness center.

Det eneste jeg gør for at tabe mig, er mindre portioner til hovedmoltiderne og lidt mere frugt, grønt til mellem måltiderne. Som gør at jeg taber mig 0,5 -1 kg i ugen.

Jeg har ikke løbet siden bakkemarathon, som jeg har berettet om Tidliger, da jeg arbejder 10-12 timer hver dag og når jeg kommer hjem, så er det spisning og så knokle 1-2 timer med bygge projektet. Men er da snart færdig, satte stort set alt loft med isolering op i går hele dagen. 🙂 så skal blot gøre det sidste færdig.

Så min priotet er når jeg ikke har overskud til løb, så bidrager jeg med vægt tab som så, forhåbenligt giver et godt resultat. 🙂

En af mine lange arbejdsdage bruger jeg til alternative styrke træning. Det jeg mener er, at jeg løfter gods gerne lige par gange mere for træningens skyld. Eks. Følger; løfter 2 Tønder af 60 liter hydraulik olie 10 gange og 8 gange som squat. Går med en ovn, 48 kg ca. 120 meter. Ca. Jernstænger 88 kg, op på skuldre og så ned i dybe stand ved hver skridt, knæet når ikke ned at røre jorden. Ca. 12 m. På ladet. 26 kg. Vin kasser løfter jeg som død løft og går 130 m. Ca. Sådan leger jeg med godset, og får lidt extra træning, så sparer jeg også 350 kr til motioncentret.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Det var alt for denne gang. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *