Oprettet af Tommy Nahne Brodersen tir, juli 15, 2014 22:38:11

Hejsa Folkens.

Jeg er nu endelig mere eller mindre blevet færdige med renoveringsprojektet, og kan se at der er 8 uger til Tønder løbet. mit målsætning er at tabe 3 kg mere som minimum og ende på 97 kg. Min vægt sagde 100 kg. præcis i søndag. Så taber stadig ½-1 kg i ugen lige pt. så okay målsætning, så har jeg tabt 12 kg, på under 6 mdr. igen.

Jeg har haft min første træningsdag i dag, hvor jeg skulle løbe et let løb, jeg har ikke beregnet mine nye pulstals zoner, så derfor løb jeg ikke efter dem, det tog jeg på min indre følelse. Inden løbet tog jeg lige en konditest som gav en ownindex på 50 = God i min vægtklasse. de sidste par mdr. har jeg lagt og svinget mellem 44-54.

mine guidelines inden løbet var 170 i puls inden for 2 km, det overholdt jeg, 180 op af bakker og havde modvind de første 2 km. derefter medvind hjemad og sidevind. ved 5 km, hvor jeg begynder at mærke syre i benene falder min tempo en del, det lod jeg ikke mærke til i dag, kan se at jeg holder en stabil jævn tempo konstant. Jeg havde også planlagt at pulsen gerne måtte komme op i nærheden af 180 hvis jeg følte det var nødvendigt de sidste 2 km, lagde lige lidt under. Det er sådan set det jeg planlagde på mit løb.

Det var faktisk min 3 hurtigste tur på ruten, og skal helt tilbage i sommer 2012 for at finde de 2 hurtigere tider, det jeg skimtede var en bedre konditions løb dengang, og et løb hvor jeg ikke var så god i form og løb nær max puls rundt for at få den tid. Så resultatet i dag er meget fint og er godt tilfreds, jeg kan se at hvis jeg gav den max gas i dag, så ville jeg have slået min tid på ruten som den hurtigste, med nok 15-20 sec.

Jeg vil så hvidt jeg har overskud prøve at holde jer opdateret på mine fremskridt frem til Tønder løbet, jeg tilpasser mine træningspas efter dagens træthed og tidsplan på hjemmefronten.

Træningspas uge 3, dag 3, 40 a/min. let løb.

Kan se jeg skal træne tempo interval ture denne uge, som jeg kommer til at hade, da jeg ikke føler mig klar til sådan en hård omgang allerede nu, men det burde kunne lade sig gøre og få det bedste ud af det. Bare tanken om det, tænker man, hvorfor gør man dette?

Tjah, nok for at slå en familie medlem som har indgået et vædemål/belønning. Den der kommer sidst skal give en øl til modparten, og han er en lille buttet men hurtige små ben. hvor jeg er høj med lange ben og tung overkrop. så det er meget lige, og håber ved en kombi af vægttab og seriøs træning vil give mig sejren og ikke mindst slå min officielle rekord på 2 timer og 2 min hvis jeg husker rigtigt.

Jeg tager en løbetur i morgen hjem fra arbejde. så må jeg se hvad jeg finder på.

Håber i vil kommentere undervejs for at opretholde moralen og støtte mig i mit projekt. Det bliver vildt hårdt med de arbejdstider jeg har og så 8 uger hård intens træning. På forhånd Tak.

Løbsdata fra Polar uret RC3 GPS.

Det er så for nørderne. 🙂

Distance; 7,2 km., Duration; 36:24 (hh:mm:ss), Kcal: 678, Puls Gennemsnit; 169 (forventet 170-175 før løbet.), Puls max; 180, Puls min; 72, Running Index; 53, Skridt længde; 124 cm (ligger ca. ved 103-4cm. stykker)

Speed avg; 11,9 km/t, Speed max; 14,2 km/t, Pace avg; 5 min 02 sec., pace max; 4 min 13 sec., Cadence Avg; 80, Cadence max; 82, Altitude min; 42, Altitude Avg; 63, Altitude Max; 87, Ascent; 35 m., Decent; 45 m., Fedt % af Kcal; 10 %, Training load; 116

Det var alt hvad jeg lige kunne finde på at skrive om denne omgang.

Mvh. Tommy Nahne Brodersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *