Kære, klienter og følgere!
 
Hermed udsendes en hjertelig tak for jeres imødekommenhed og villighed til at lade mig vejlede, inspirere, assistere, motivere og informere jer i løbet af året 2018!
 
Der er mange forskellige årsager til, at I har kontaktet mig i årets løb, og disse årsager(oftest helbreds-udfordringer) medvirker til at videreudvikle mine evner som sundheds-detektiv.
 
Man kan ikke blive for dygtig, og ingen ved alt, hvad der er at vide.
 
Jeg har lært meget af jer alle(især i løbet af personlige samtaler/træningsaftaler) og denne kollektive visdom(erfarings-grundlag) omfavner jeg med en særlig ydmyghed og taknemlighed.
 
At hjælpe et menneske fra håbløshed og krise-tilstand(fysisk/psykisk) til håb og livskvalitet, er en ganske særlig opgave, men også en ganske særlig gave at åbne, når målstregen(dét første gennembrud) er nået.
 
Ovenstående proces kræver en strategi/en handlingsplan/en prioriteringsliste samt mod, åbenhed og en dedikeret indsats over tid.
 
Motivation kan ikke opretholdes i lang tid ad gangen, og netop derfor fokuserer vi mere på selv-disciplinens grund-principper.
 
Når den intentionelle, disciplinerede adfærd er blevet automatiseret, da skal man ikke længere bruge energi/tid på at overbevise sig selv om at følge en forudbestemt prioriterings-liste(det nye mentale program er blevet en vane).
 
Jeg fremlægger en strategi/en anbefaling, og hjælper jer med at hjælpe jer selv, og mine anbefalinger er ofte baseret på prioriterings-listen fra min egen livsstils-omlægning.
 
Selv-ansvar og egenomsorg er nøgleordene.
 
Hermed en påmindelse. “Din egen flamme opnår ikke et kraftigere lys ved, at du blæser en andens lys ud”.
 
Hjælp dig selv og hjælp hinanden!
 
Jeg ønsker jer og jeres familier en række enestående helligdage og en mindeværdig begyndelse på år 2019!
 
Jeg vender tilbage d. 27/12, hvor jeg offentliggør datoer til næste måneds fire foredrag, den kommende workshop om trænings-programlægning, det kommende styrke-stævne samt dette års rekord-liste-opdatering(dette er et særdeles omfattende materiale, men glæd jer til en lang perlerække af nye rekorder i alle klient-kategorier).
 
Jeg ønsker jer maksimal livsglæde, modstandskraft og på gensyn i det nye år!
 
Mange helligdags- og nytårs-hilsener – Jon, JCH Ernæring & Træning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *