Hejsa Folkens.

Så er jeg tilbage med en beretning om sidste søndags udfordring.

Marathon, 42.192 meter. Pyha.. reelt knap 43 km.

Optakten gjaldt kun om at få restitueret gennem ugens løb, få nok protein og væske, de første dage var ret hårde at holde væsken i kroppen.

Tre dage før, skiftede jeg mere protein ud med kulhydrater.

Derved havde jeg maximeret mine energi indtag og ligeledes restitutionen gav jeg Max søvn, så når jeg kom hjem, mere eller mindre i seng, havde et enkelt restitutions løb, og var mindeværdigt.

Dagen kom, jeg tog afsted tidlig morgen, kørte op og mødtes med en løbemakker Og få et solidt morgenmad og valgte at sove der senere.

Lidt om løbet, den er ret kuperet og bakket.

Over 1400 stigningsmeter, omkring 350 højdemeter. Ret brutal løb, efter Tidliger løb.

Min målsætning; gennemførelse uden skader, forventet tidsforbrug 5 timer 20 min, hvis alt gik godt, forhåbentlig lidt over 8 km/t i snit hvis varmen drillede. Og ind under 6 timer.

Nuvel, min motivation for løbet 4(5), energi 5, søvn 4(5).

Jeg vidste den blev hård og brutal, jeg lavede løbet om til mit trænings løb,

Under 35 km, Træning. Kan kun gå galt.

Så jeg besluttede at gå igang med min nye løbestil, små hurtige skridt, højere kadence som udgør, lavere puls, energi forbrug, mindre stød belastninger for min vægt, og på sigt, mere effektiv udnyttelse af min energi.

Ruten bestod af et 8 tals sløjfe, gennemføres af tre omgange. I midten var start og slut, ude i enderne af sløjferne, vand depot.

Jeg valgte efter mine Tidliger forsøgte træninger, at ligge mellem 82-84 i kadence, kunne mærke det var for højt, hurtig sat ned til 80-83.

Det gik super godt, men med små ømheder i kroppen som ikke er vandt til den ny måde at løbe på og så længe, og en mørbanket krop efter styrt på cykel.

Jeg har analyseret det og er forbavsende motiverende at se at end puls fastholder sig jævnt og fik en fin snit fart i km/t som jeg slet ikke forventede som utrænet.

Jeg måtte efter 19 kl gå ned på 70-76 afhængig af terræn, og sidste 7 km var de værste, jeg havde 77 min til at nå i mål, og jeg løb med min nye løbestil på 11 min pr km til sidst, satte aldrig to føder i jorden på samme tid, på nær stop af naturlige årsager, toilet besøg eller spisning/drikkelse ved depoterne.

For ikke at miste tid, med depot ophold, havde jeg 2 liter camelbag med og 700 ml energi drik, holdt til 35 km ca. så smed jeg overflødig vægt af, så har flyttet 3 kg mere med rundt end nødvendig.

1 kg svarer til 4 min på Marathon distance siger man i grove tal.

Jeg kom ind på 1 time og 56 min ca.

Jeg har smadret, min akille-sene grundet kuperet terræn, fodled smadret grundet vægten.

Man-tors arbejdet 12-14 timer plus 3 timer transport hver dag.
Så min restitution er længere varerne denne omgang.
Sover svært, da jeg vågner med ømme fødder, og scener.
Men tirsdag eftermiddag gik jeg normalt… fra lørdag må jeg træne igen efter en hård uge efter løbet.

Jeg ønsker jer alle en god dag. Pas på jer selv derude.

Mvh.
Tommy Nahne Brodersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *