I løbet af ugens første to dage er der blevet forbedret ikke færre end fem klient-rekorder.

Mandag d. 18/8:

Dan (tilhører klient-gruppen 25-30 år, 190-200 cm, 95-100 kg) forbedrer sin rekord i lavt kabel-træk m. belastningen 65 kg(+ 5 kg rekord-forbedring) i sidste a-sæt = 8 repetitioner m. overhånds-greb og godkendt teknik.

Dan benyttede den nye brede træk-stang m. neutralt greb.

Steffen (tilhører klient-gruppen 20-25 år, 190-200 cm, 80-85 kg) gennemfører to godkendte repetitioner m. 62,5 kg i towel bænk-pres, og det er den tungeste belastning nogensinde.

Towel bænk-pres er en assisterende bryst-øvelse, hvor man har en kunstig forhøjning(en genstand f.eks. et sammenrullet håndklæde, deraf navnet towel-bench) på brystet, således man reducerer ROM, og dermed kan man træne tungere, da man undgår ens sticking point/det svageste punkt i bio-mekanik-kæden.

Tirsdag d. 19/8:

John (tilhører klient-gruppen 65-70 år, 170-180 cm, 75-80 kg) forbedrede sin planken-rekord fra 3 min. og 1 sek. til 3 min. og 20 sek., altså en forbedring på 19 sekunder.

Dagens forbedring medfører, at John bliver den første af samtlige klienter ældre end gruppen 35-40 år til at opnå en planken-tid på minimum 3 minutter to gange.

De 3 minutter og 21 sekunder er officiel planken-rekord for samtlige klient-grupper indeholdende personer ældre end 40 år.

John er nu officielt medlem på den overordnede top ti-liste, uanset klient-gruppe!

Sikken imponerende bedrift!

Svend (tilhører klient-gruppen 20-25 år, 180-190 cm, 75-80 kg) forbedrede hele to personlige klient-rekorder(yderligere blev det også til en bonus-rekord), som i forvejen var de bedste nogensinde.

Svend gennemfører ti minutters tempo-træning på spin-cykel og opnår distancen 9,3 km, som den første klient nogensinde!

Det er en forbedring på 200 meter.

Svend var også indehaver af den tidligere overordnede klient-rekord, uanset gruppe, med distancen 9,1 km.

Særdeles mindeværdig præstation, Svend!

Svend bliver den første klient nogensinde til at opnå en minimums-distance på 9,1 km to gange i løbet af ti minutters tempo-træning(bonus-rekord).

Derudover leverer han den mest fænomenale og intense 5 minutters-præstation, jeg endnu har oplevet.

I løbet af de sidste 5 minutter af tempo-træningen formår Svend at sætte ny overordnet klient-rekord for den længste opnåede distance.

Da han står af cyklen og vi fratrækker distancen i løbet af de første fem minutters tempo-træning, ender vi med en distance på 4,9 km, hvilket er en rekord-forbedring på 100 meter(rekorden på 4,8 km var Svend også indehaver af).

Hvilken enestående demonstration i fysisk udholdenhed og mental styrke, Svend!

Jeg fik mælkesyre i benene blot af at følge præstationen!

Det har været en fornøjelse at følge din udvikling, og arbejde sammen med dig(Svend vender snart tilbage til uddannelsen på Fyn)!

En meget stor del af din fremgang skal findes i din optimerede basis-ernæring, et forbedret væske-indtag, tilstrækkelig søvn/restitution og en bedre kropsholdning(arbejde på at blive bevidst om det) til daglig.

Vægttræningen(korrekt udført squat har altid en afgørende betydning, sekundært dødløft) har udviklet din overordnede styrke(især baglår/baller/lænd), således du i dag kan træde hårdere(med tungere tråd) i længere tid ad gangen.

De ovennævnte sundheds-emner mener mange, desværre fejlagtigt, at de har mere end styr på.

Yderligere har du undervejs i vort samarbejde, som jeg anbefalede dig, elimineret et stort antal af de sundheds-skadelige (non)føde-emner mange desværre indtager dagligt, ligesom du over tid har optimeret din organismes udrensnings-mekanismer, hvilket igen fremmer muskelopbygning og fedtforbrænding.

En kort opremsning af de sundheds-skadelige fødevarer(non-food):

Fabriksfremstillede færdig-retter med et utal af kemiske additiver, light/kunstigt sødede produkter, sodavand, slik, is, transfedtholdige produkter som f.eks. kager, kiks, vafler, chips og masser af animalsk protein af særdeles ringe kvalitet med nitrit og smagsforstærker.

Jeg håber mange lader sig inspirere og motivere af din uovertrufne indsats, således de selv kan opleve/føle, hvor stor betydning de forskellige emner har for ens sundhed = fravær af sygdom, livskvalitet = fravær af sygdom/opretholdelse af funktionsevnen og præstationsevnen = udvikling/udforskning af det fysiske og mentale potentiale til det højest mulige niveau for det enkelte individ.

At være med til at fremelske, at opmuntre til kontinuerlig dygtiggørelse/udfoldelse af det enkelte individs potentiale er det mest givende overhovedet!

Man modtager, hvad man giver/fortjener!

Efterstræb at være den bedste udgave af dig selv, du kan være hver dag!

Jeg føler mig i sandhed privilegeret over at have lært så mange forskellige mennesker at kende!

De venligste sundheds-hilsener –

Jon, JCH Ernæring & Træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *