Oprettet af JCH man, august 11, 2014 23:02:47

Hermed offentliggøres dagens klient-rekorder!

Dan opnåede som den første at gennemføre et sæt i low-rows, siddende position, på minimum 8 repetitioner m. belastningen 60 kg samt godkendt teknik.

Han benyttede den lange stang og overhånds-greb.

Svend opnåede en overordnet rekord på spin-cykel, da han præsterede at tilbagelægge 3,0 km på 3 minutters tempo-træning(96 kcal./150 rpm).

Han er den første til at opnå en minimums-distance på 3,0 km i løbet af 3 minutters kørsel siden 2012, og den første til at gøre det på de nye spin-cykler.

Claus er indehaver af den “gamle” rekord fra 2012(på de gamle spin-cykler), hvor han tilbagelagde 3,3 km i løbet af tre minutter, og undervejs opnåede han endnu en rekord, da han tilbagelagde 1,1 km efter et minuts kørsel, men den rekord har Svend også udlignet.

Svend gennemførte for første gang skrå bænk-pres(vinkel 1) m. belastningen 50 kg i det sidste arbejds-sæt(8 repetitioner).

Steffen opnåede for første gang nogensinde at gennemføre alle tre arbejdssæt uden assistance m. belastningen 60 kg i towel-bænk-pres.

Steffen gennemførte 3 sæt x 3 reps. i dag med RI-varigheden 90 sekunder.

Steffen gennemførte ligeledes to arbejdssæt, 2×10 repetitioner, med belastningen 75 kg i modificeret-ham-dødløft uden problemer med grebs-styrken og med rank ryg.

RI var 60 sekunder, og Steffens tidligere rekord-belastning i arbejds-sæt, 2×10 repetitioner, var 70 kg med godkendt teknik.

Det har været en sand fornøjelse at følge dagens præstationer!

Jeg glæder mig særdeles meget til at opdatere helt nye rekorder, såvel som forbedrede rekorder i de kommende uger!

Må I alle opleve en uforstyrret kvalitets-søvn!

De venligste sundheds-hilsener –

Jon, JCH Ernæring & Træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *