Oprettet af JCH tir, juni 24, 2014 21:48:32

Der er allerede lavet adskillige forbedringer af eksisterende klient-rekorder i denne uge(mandag & tirsdag), så jeg opdaterer informationer om disse allerede i aften.

Mandag d. 23/6:

Dan gennemfører et godkendt løft, uden assistance, i konventionel bænk-pres på 117,5 kg, hvilket er ny rekord for den gruppe Dan tilhører.

Dan oplever en forrygende udvikling i bænk-pres i disse uger, efter han har påbegyndt det nye bænk-pres-program.

Første del-mål er 125 kg.

Svend gennemfører 10 minutters tempo-træning og opnår distancen 8,3 km, hvilket er ny klient-rekord, uanset alders-gruppe og køn, for tempo-træning med varigheden ti minutter.

Svend og Carsten delte(indtil mandag d. 23/6) førstepladsen med distancen 8,1 km(begge opnåede distancen tidligere i denne måned) på ti minutter.

Særdeles mindeværdigt, Svend!

Tirsdag d. 24/6:

Trine, hun tilhører klient-gruppen kvinder/20-25 år/175-180 cm opnår distancen 7,4 km i løbet af ti minutters tempo-træning, hvilket er en ny rekord for klient-gruppen med den nævnte varighed.

Trine overtager dermed Ronjas førsteplads.

Imponerende, Trine!

Signe, hun tilhører klient-gruppen kvinder/25-30 år/170-175 cm opnår distancen 7,9 km i løbet af ti minutters tempo-træning, hvilket er den længste distance der nogensinde er kørt af en kvinde med den nævnte varighed.

Hun overtager førstepladsen med dagens bedrift, og henviser Jeanette og Mette til de øvrige pladser på podiet.

Fremragende præstation, Signe!

John, han tilhører klient-gruppen mænd/65-70 år/170-175 cm/70-75 kg leverede i dag en meget imponerende præstation i standard planken.

John er den første i senior-gruppen 60 år+ til at overstige tre minutter i planken-disciplinen.

Han opretholdt en godkendt planken-position i tre minutter og to sekunder, hvilket er en klar forbedring af den eksisterende rekord for senior-gruppen, 60 år+, uanset køn.

John opnåede ligeledes distancen 6,2 km i løbet af ti minutters tempo-træning på spin-cykel, hvilket er ny rekord for gruppen.

Inspirerende, John!

Jeg håber på mange flere klient-rekorder i de kommende dage!

De venligste sundheds-hilsener,

Jon, JCH Ernæring & træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *