Goddag derude!

Hermed en rekord-opdatering fra trænings-lokalet!

Tidligere på dagen opnåede hr. Dennis Petersen at komme med i en af de mest eksklusive klubber i trænings-lokalet.

Det lykkedes Dennis(han tilhører gruppen mænd/35-40 år/190-195 cm/100 kg+), at opnå distancen 10,0 km i løbet af 10 minutters tempo-træning på spin-cykel.

Kadence-måleren stod på 148, da han stod af cyklen i morges.

Efter 5 minutter havde han tilbagelagt 4,9 km, hvilket betyder, at han tilbagelagde 5,1 km i løbet af de sidste 5 minutter.

Dette er ligeledes ny rekord for Dennis og det næstbedste nogensinde!

Kun Kristian Præstegaard(5,6 km/den overordnede rekord uanset klient-gruppe) har kørt længere i løbet af 5 minutter.

Dennis påbegyndte sit klient-forløb i det tidlige forår, han er blevet 39 år, og har udviklet sig til en specialist på spin-cykel.

Han har udover dagens fænomenale resultat også forbedret flere andre rekorder for klient-gruppen han tilhører, og han er på nuværende tidspunkt på en samlet andenplads i samtlige varigheds-kategorier(kun overgået af Kristian Præstegaard).

Den eneste undtagelse er time-rekorden, som Dennis overtog d. 21/8-2017, da han opnåede distancen 54,1 km, hvilket var en forbedring af Signe Henningsens rekord(50,3 km) fra sensommeren 2014.

Kristian Præstegaard har “truet” med at møde op til et af de kommende rekord-stævner(tilmelding i begivenheds-kategorien, når begivenhederne offentliggøres) i efteråret, når fodbold-sæsonen er slut, og så vil han teste formen i løbet af 60 minutter.

Mette Fabricius opretholder de efterfølgende placeringer i løbet af 1 time med distancerne 47,1 km og 47,9 km fra sæsonen 2012-2013.

Kun én eneste person/atlet(Kristian Præstegaard) havde indtil i dag rundet minimum 10,0 km i løbet af 10 minutter.

Årets bedste resultat i løbet af 10 minutter frem til sommerferien opnåede Claus “Mini” Christensen(30-35 år), da han tilbagelagde 9,7 km.

John Holdt(50-55 år) følger efter med 9,6 km, som bedste resultat i år.

Kristian leverede en perlerække af mindeværdige resultater i løbet af 10 minutter i 2015-2016-sæsonen, som kulminerede med distancen 11,0 km(jeg mener at huske, at kadence-gennemsnittet blev 156!) i løbet af 10 minutter.

I løbet af denne sæson er der blevet forbedret adskillige rekorder(inklusive vægttrænings-øvelser), både personlige klient-rekorder og overordnede rekorder(de bedste uanset klient-gruppe) i trænings-lokalet, og det er på tide, at rekord-listen opdateres og offentliggøres, således omverden kan se hvad man kan opnå ved at være dedikeret over tid.

Det er en sand fornøjelse at følge klienternes udvikling!

Jeg håber meget på, at disse beretninger kan medvirke til at motivere og inspirere utallige mennesker!

Jeg ønsker jer livsglæde og sundhed!

Mange økologiske sundheds-hilsener –

Jon, JCH Ernæring & Træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *