Oprettet af JCH fre, juni 27, 2014 23:59:29

Hermed opdateres ugens sidste rekord-opdateringer.

Dan, mænd/25-30 år/190-195 cm/90-100 kg, overtog rekorden for den tungeste belastning i skrå bænk-pres(første vinkel over flad bænk), da han løftede 80 kg x fire repetitioner med korrekt teknik i morges.

Den tidligere rekord lød på 77,5 kg.

Hvilken særdeles imponerende præstation, Dan!

Ingeborg, kvinder/60-65 år/170-180 cm, opnåede tiden 2 minutter og 31 sekunder i standard planken, hvilket var nok til at tilbage-erobre førstepladsen fra Connie, kvinder/60-65 år/160-170 cm.

De to havde tidligere i år en lang række dueller i disciplinen, hvor de skiftevis overgik hinanden.

Connie blev den første til at nå minimum 2 minutter i gruppen, og hun har siden forbedret sin personlige bedste tid, hvilket betyder, at hun i øjeblikket er indehaver af tiden 2 minutter og 22 sekunder.

De 2 minutter og 22 sekunder var indtil i dag nok til førstepladsen, men den har Ingeborg altså officielt overtaget fra dags dato med 2 minutter og 31 sekunder.

Ingeborgs næstbedste tid er 1 minut og 47 sekunder, så der er tale om en meget markant fremgang på 44 sekunder, hvilket er usædvanligt i planken-disciplinen.

Sikken udholdenhed, Ingeborg!

Svend, mænd/20-25 år/180-185 cm/70-80 kg, skulle oprindeligt have gennemført et rekord-forsøg på spin-cykel med tempo-trænings-varigheden 20 minutter, men da jeg informerede ham om, at Carsten havde overtaget Svends førsteplads med varigheden 10 minutter, ændrede han målsætning.

Svend tilbagelagde i mandags 8,3 km i løbet af 10 minutter, men Carsten opnåede distancen 8,4 km i går.

Da opvarmningen var gennemført, og alt øvrigt var klargjort, igangsatte Svend tempo-træningen.

Efter 5 minutter havde han rundet 4,3 km, og på dét tidspunkt, så han på ingen måde ud til at være svækket, og han fortsatte også med at opretholde samme fart på de sidste 5 minutter, hvilket ville indbringe ham førstepladsen.

Der opstod dog visse fordøjelses-mæssige udfordringer på den sidste del af tempo-træningen, da Svend havde indtaget en del føde for tæt på træningstidspunktet, hvilket medførte en drastisk reduktion af hastigheden i omkring et minut.

Svend genfandt et tungt tråd i løbet af de sidste par minutter, hvor han i perioder kørte 60 km/t.

Han accelererede tilmed betragteligt i løbet af det sidste minut, hvor han med en modig indstilling og et bravt forsøg ville indhente det forsømte.

Da nedtællingen udløb med det sædvanlige bip stod distancen på 8,3 km.

Og selvom Svend således blev den første nogensinde til at opnå distancen 8,3 km to gange i træk, var han naturligvis en smule nedtrykt over at forblive på andenpladsen foreløbigt.

Svend er i topform i denne tid, og det bliver spændende at følge Svends udvikling og denne tempo-trænings-duel.

Jeg ønsker alle en juli-måned med masser af succes, motivation og personlige rekorder!

De venligste sundheds-hilsener,

Jon, JCH Ernæring & Træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *