Sikken mindeværdig rekord-dag i dag!

Hele seks rekord-forbedringer blev det til i løbet af dagens klient-aftaler, og det alene er rekord for en enkelt dags aftaler.

Connie, Signe, Allan og Carsten formåede alle at præstere fremragende resultater.

Sikke en kulmination på en dedikeret arbejds-proces i de seneste uger/måneder!

Allan, han tilhører gruppen 35-40 år/190-195 cm, forbedrede sin rekord fra 5,5 km i løbet af 12 minutters motions-cykel-træning til 5,7 km i dag.

Dagens opnåede distance rækker til en foreløbig 7. plads på listen over de bedste distancer i løbet af 12 minutter.

Nedkølings-belastningen blev noteret: 4

Allans træning: 1 minuts opvarmning/10 minutters træning og frit valg af belastning/1 minuts nedkøling m. belastning baseret på trænings-belastningen.

Allan er nu 1,9 km fra den overordnede motions-cykel-rekord, uanset klient-gruppe, og han har forbedret sig med hele 2,1 km i forhold til første gang.

Signe, hun tilhører gruppen 30-35 år/170-175 cm, skulle i dag forsøge at forbedre fem eller ti minutters-rekorden.

Hun valgte at satse på fem minutter i dag.

Hendes foreløbige rekord, som samtidig er den overordnede kvinde-rekord, lyder på 4,4 km i løbet af fem minutters tempo-træning.

Signe finder hurtigt et solidt tråd.

Signe ender med at opnå distancen 4,5 km, altså en personlig og overordnet-rekord forbedring på 100 meter.

Hun opnår et rekord kadence-gennemsnit på hele 134, og et energi-forbrug på 167 kcal.

Hun beholder dermed sin 3. plads på listen over de bedste distancer i løbet af fem minutter, og hun var i cirka 3 timer “kun” 100 meter efter Carsten på andenpladsen i det samlede fem minutters-klassement.

Signes træning: 5 min. opvarmning, 5 min. tempo-træning/5 min. nedkøling.

Connie, hun tilhører gruppen 60-65 år/160-165 cm, skulle i dag gennemføre et rekord-forsøg med varigheden fem minutter.

Hendes bedste distance, inden dagens træning, lød på 4,3 km.

Connie er hurtig til at finde en god rytme, og hun er let at genkende med et hængende hoved og ansigtet vendt mod gulvet, når hun gennemfører tempo-træning.

Efter fem minutter viser cykel-computeren 4,4 km, og den forbedrede rekord-forbedring på 100 meter er dermed en kendsgerning.

Hun er stadig at finde på en samlet 4. plads over de bedste distancer opnået i løbet af fem minutter tempo-træning.

Connie opnår et kadence-gennemsnit på 130, og et energi-forbrug på 130 kcal.

Connies træning: 5 min. opvarmning, 5 min. tempo-træning, 5 min. nedkøling.

Carsten, han tilhører gruppen 35-40 år/160-165 cm/55-60 kg, skulle i dag gennemføre et rekord-forsøg med varigheden ti minutter.

Han har vist opadgående formkurve i de seneste uger, hvor han har præsteret særdeles godt i de sub-maksimale træninger, så jeg havde store forventninger i dag.

Carsten fortæller, at han føler sig oplagt, og at han har spist, drukket og sovet som aftalt, hvilket blot øger mine forventninger til, at han i dag kan slå sin personlige rekord på 9,0 km, og måske true Svends overordnede rekord-distance på 9,3 km, hvilket er den nuværende rekord på ti minutter, uanset klient-gruppe.

Carsten ser veloplagt og frisk ud under opvarmningen, og han er i strålende humør umiddelbart inden tempo-træningen igangsættes.

Jeg følger med indledningsvist, og Carsten finder øjeblikkeligt en kadence som er noget højere end han plejer at bruge over ti minutter, men vi har trænet med højere kadence i intervaller og i slutspurterne på de sub-maksimale træninger, så mælke-syre-grænsen er rykket væsentligt, og jeg forlader for et øjeblik rummet for at hente min elskede glas-flaske med vand og Himalaya-salt.

Da jeg vender tilbage holder han endnu en kadence omkring 140, og da halvdelen af tiden er gået har han forbedret sin fem minutters rekord m. 100 meter fra 4,6 km til 4,7 km.

Jeg ved allerede nu, at der skal et teknisk uheld til for at Carsten ikke slår sin rekord(9,0 km), for Carsten er altid bedst i løbet af de sidste fem minutter, og jeg begynder at tænke på, om han har nok overskud til at holde helt frem til målstregen, og dermed true Svends rekord.

Da der mangler omkring 2 minutter accelererer Carsten yderligere, og han opretholder en kadence på 148-152 i omkring 40 sekunder for at sikre sig en ny personlig rekord-forbedring.

Men er den imponerende afslutning nok til en ny overordnet rekord?

Da cykel-computeren bipper, og jeg bremser svinghjulet, kan jeg næsten ikke vente med at se på distancen, men jeg noterer omhyggeligt de andre informationer i Carsten trænings-program.

Dog kan jeg på kadence-gennemsnittet se(det er første gang, at Carsten overstiger 140 i løbet af ti minutter), at han har cyklet meget længere end 9,0 km.

Men hvor meget længere?

Han ender med at opnå distancen 9,5 km, hvilket betyder, at han overtager den overordnede førsteplads fra Svend(9,3 km), og samtidig slår han sin få minutter “gamle” fem minutters rekord(4,7 km), da han opnår distancen 4,8 km i løbet af de sidste fem minutters træning.

Svend er endnu indehaver af den overordnede fem minutters rekord med distancen 4,9 km, men Carsten nærmer sig hastigt!

Fremragende bedrifter alle sammen!

Det er en sand fornøjelse at følge jeres positive udvikling som mennesker/motionister/atleter!

De venligste sundheds-hilsener –

Jon, JCH Ernæring & Træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *