Oprettet af JCH ons, marts 05, 2014 23:25:11

I dag præsterede Carsten at sætte ny rekord i standard-planken ved at holde sig over gulvet i 5 minutter og to sekunder.

Det er en forbedring på 29 sekunder i forhold til den tidligere rekord, som dog stadig er rekorden for et-bens-planken.

Carsten(tilhører gruppen 35-40 år, 160-170 cm, 50-60 kg) og Dan(tilhører gruppen 25-30 år, 190-200 cm, 90-100 kg) har haft en hård indbyrdes duel siden januar om førstepladsen i planken-disciplinen.

Det er væsentligt at nævne, at de to(jeg har naturligvis fået lov til at nævne dem og deres præstationer i denne sammenhæng)personer er meget forskellige i forhold til højde og legemsvægt, som ovenfor nævnt, hvilket blot gør duellen endnu mere interessant.

Carstens “gamle” rekord fra januar lød på 4 minutter 11 sekunder, men den slog Dan med en helt fænomenal tid på 4 minutter og 25 sekunder.

Derefter overtog Carsten igen førstepladsen m. tiden 4 minutter 33 sekunder.

Og nu har vi altså rundet fem minutter, eller Carsten har i hvert fald.

Det bliver særdeles spændende at se hvor lang tid de/og alle vi andre kan holde planken(forskellige varianter), når vi nærmer os sommerferien.

Et er sikkert! Uden den indbyrdes konkurrence havde vi under ingen omstændigheder rundet fem minutter på dette tidspunkt.

Konkurrence er med til at holde os alle fokuserede, så vi kan stræbe efter at dygtiggøre os med den tilhørende dedikation og passion.

Den vigtigste lærdom er imidlertid, at man skal være fornuftig og tålmodig, og ikke være dumdristig(med dumdristighed følger en øget risiko for skader), uanset disciplin.

Jeg ser allerede frem til yderligere konkurrence og dueller frem mod sommer!

Jeg vil i den kommende tid opdatere nye rekorder og forbedrede resultater, da jeg er af den overbevisning, at det vil kunne motivere og inspirere flest mulige personer til at igangsætte sundhedsfremmende tiltag i deres tilværelse.

Det ligger i den menneskelige natur at sammenligne egne præstationer med andre menneskers.

En opdatering af en eventuel ny rekord forudsætter naturligvis at rekord-indehaveren tillader det.

Jeg lover samtlige klienter fuldkommen anonymitet, og et sådant ønske efterkommer jeg naturligvis.

En tilladelse uden nævnelse af navn, kan sommetider også komme på tale.

Men lad os nu lige præsentere en række rekorder, inden vi bekymrer os om alt muligt andet!

Mvh. Jon, JCH Ernæring & Træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *