Oprettet af JCH ons, juni 04, 2014 23:02:31

Hermed følger endnu en rekord-opdatering.

Ja, nu skal læserne ikke tro, at Connie ikke laver andet end at træne hos mig, men det er endnu en gang Connie, der er involveret i en rekord-forbedring.

I dag opnåede Connie distancen 6,2 km på spin-cykel i løbet af ti minutter tempo-træning, hvilket betyder, at hun overtager førstepladsen for gruppen 60 år +, uanset køn og vægt.

Den tidligere rekord for gruppen lød på 6,1 km.

Det bliver særdeles spændende at følge udviklingen for denne gruppe.

Alt for mange mennesker vil gerne spille alders-kortet, men rekorderne hos mig beviser igen og igen, at man sagtens kan komme i god fysisk form og forbedre sig, selvom man er blevet 60 år eller 65 år.

Og har man levet fornuftigt med regelmæssige motionsvaner, generel fysisk aktivitet, tilstrækkelig søvn, god basis ernæring og en positiv livsindstilling, da har man de allerbedste forudsætninger for at opretholde funktionsevnen med dertilhørende livskvalitet.

Desværre er et meget stort antal mennesker inaktive i dag og disse mennesker er i høj-risiko-gruppen for samtlige livsstils-sygdomme.

Mange af livsstils-sygdommene skyldes desværre, at vi i dag indtager særdeles store mængder sukker.

Sukker findes i mange tusinde produkter i det moderne samfund, og det er derfor nødvendigt med en tilstrækkelig basis viden om hvordan man læser og forstår en vare-deklaration, således man kan undgå sukkerholdige produkter.

Sov godt, alle sammen!

Mvh. Jon, JCH Ernæring & Træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *