Halløj derude!

På billedet ser du den nye indretning med sofaer, et lille bord og tavlen/mine bøger/artikler og blok til noter i baggrunden.

Du må venligst have lidt tålmodighed i forhold til udtrykket i disse opslag, for jeg bruger mange funktioner(billed-redigering), som jeg ikke er vant til.

Jeg har en tendens til at være overforsigtig, når det handler om elektronik og nye programmer.

Hovedårsagen til den nye indretning, er, at jeg modtager flere og flere henvendelser vedrørende samtale-forløb med et særligt fokus på selv-udvikling, mental modstandskraft og egen-omsorg                                                                                                                                                                               omsat til sunde livsstilsvaner(jeg er i gang med at udarbejde to muligheder for samarbejde til de af jer, som kun ønsker samtale-forløb).

Det kræver et komfortabelt og tillidsvækkende miljø, hvis man ønsker at assistere mennesker bedst muligt, og det synes jeg, at den nye indretning sikrer.

Til venstre på billedet kan du se en sort bomulds-t-shirt, og det er det første produkt i en serie af tekstiler, som jeg har bestilt med mit eget sundheds-slogan påtrykt.

Produkterne(påmindelser til opretholdelse af nye vaner i en livsstils-omlægning) kommer I til at høre meget mere om i den kommende periode.

Der er tre tilmeldte motionister til årets sidste max-test, så I kan forvente at se videoer af deres præstationer i den kommende uge(2020-rekorderne/all-time-listen er under produktion).

I skal heller ikke snydes for billeder af julepynten i træningslokalet(mon livsstils-drille-nissen er at finde i lokalet?).

Der sker en masse(nyhedsbrev/træningsprogrammer/podcast/bøger/mere video-indhold) bag JCH-facaden i øjeblikket, og jeg glæder mig til at dele det hele med jer(i et anstændigt tempo).

Jeg ønsker jer alle en uforstyrret nattesøvn, og jeg ser frem til at kommunikere(stil gerne spørgsmål om sundhed og livsstil) med jer hér på siden!

Mange opløftende sundheds-hilsener – Jon, JCH Ernæring & Træning

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *