Goddag, kære følgere!

Glædelig jul til jer og jeres familier!

I dag offentliggøres en exceptionel præstation fra fredagens max-test(A-øvelserne).

Jeg har haft store udfordringer med at overføre video-filerne og få dem kategoriseret, men det ser nu ud til, at jeg har fået lært processen.

Det var første gang, jeg skulle gøre alt dette backend på- og direkte fra hjemmesiden, og jeg havde slet ikke forestillet mig at filernes størrelse samt kvalitet var af så afgørende betydning.

Tak for jeres tålmodighed!

Én særlig tak til deltagerne fra i fredags, da jeg havde lovet at dele deres videoer i weekenden.

De havde heldigvis forståelse for min situation, og jeg vil naturligvis også give Søren, Tommy og Steffen dén opmærksomhed de fortjener med deres PR-præstationer, og dem var der mange af.

Efter juledagene vil jeg fokusere på flere opslag om ovennævnte personers præstationer inklusive video-optagelserne, så I har meget at glæde jer til.

I dagens opslag fokuserer vi på Emil Clausen Van Leeuwen, en ung mand fra Tønder, som jeg har samarbejdet med i store dele af de seneste to år.

Emil deltog i sommerens max-test, og fik overtaget 2020-rekorden i bænk-pres med et godkendt løft på 107,5 kg.

Lidt senere på året begyndte Hans Lorenzen i et klient-forløb, og han endte med at overtage Emils PR og 2020-rekord med et godkendt løft på 125 kg.

Hans gjorde det særdeles godt, og han var meget interesseret i at finde ud af, om han kunne “true” Michael C. Blochs rekord på 155 kg, som er det tungeste, godkendte løft i bænk-pres, jeg nogensinde har registreret i JCH-lokalet.

Michael er også indehaver af JCH-rekorden i skrå bænk(30 graders vinkel) med et løft på 132,5 kg samt JCH-rekorden i OH-pres med et løft på 95 kg.

I det sene efterår måtte Hans desværre indstille sit klient-forløb på grund af andre forpligtelser, så han nåede aldrig at udfolde sit sande potentiale i bænk-pres, men vi har talt om, at han måske vender tilbage i fremtiden.

Emil medbragte en meget stor portion overskud i fredags, for han virkede utrættelig i bænk-pres.

Normalvis anbefaler jeg maksimalt 3 max-løft, for at undgå overbelastningsskader/for megen udtrætning, men da Emil havde løftet 110 kg(ny PR), 115 kg(ny PR), 120 kg(ny PR), 125 kg(ny PR/udligning af Hans´ 2020-rekord) med godkendt teknik/uændret hastighed på løfte-fasen, så skulle han naturligvis gå efter at tilbageerobre 2020-rekorden, som Hans overtog i efteråret.

Vi fandt to ekstra skiver, og skubbede dem på plads på stangen.

Der var nu hele 127,5 kg på stangen!

Klik på linket for at se optagelsen fra i fredags.

Max-test A, Emil, Bpres, 127,5 kg, ny 2020-rekord, december 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *