Godaften!

Jeg er særdeles opløftet af, at I tog godt imod mit første indlæg, som blev delt direkte fra hjemmesiden.

Tak!

Jeg lovede jer billeder af årets juleudsmykning i træningslokalet, og vi begynder med belysningen, som er særlig vigtig i den mørke vintertid.

Herunder ser i julemands-hovederne, som “tager imod” dem der kommer ind ad døren med lys og smil, hvilket man naturligvis har brug for, inden man skal i gang med dagens træning.

På det midterste billede ser I livsstils-drille-nissen, som naturligvis har fundet en plads i nærheden af de økologiske proteinstænger(det er jo jule-spas at gemme stængerne for klienterne).

På det sidste billede ser I livsstils-spøgelserne, som repræsenterer de udfordringer, som klienterne kan have i løbet af deres livsstils-omlægning(de inddrages ofte i forskellige, nyttige sammenhænge).

Der er også julehjerter, en snemands-lanterne og et mini-juletræ ophængt, så der er masser af julestemning i lokalet.

Efter morgendagens- og mandagens max-test er det ikke utænkeligt, at de mange personlige rekorder/personlige forbedringer skal fejres med en håndfuld hjemmelavede pebernødder og en havregrynskugle.

I morgen eftermiddag møder der fire motionister op(Søren, Steffen, Emil og Tommy), som skal teste deres styrkefremgang i squat, bænk-pres og B-O-Rows(valgfri), så I kan glæde jer til optagelserne med baggrundsmusik i verdensklasse(nej, det er ikke julemusik).

Jeg har lovet at træne med nissehue i morgen, så det må jeg hellere overholde og få huen med på optagelserne.

Det skrider planmæssigt fremad med de nye tiltag, og især træningsprogrammerne er jeg nået langt med(de bliver overført til web-butikken, når de er klar til brug).

I de kommende dage begynder jeg at optage forskellige steder, for at finde det bedste sted til mine videoer(dagligdags-info) og til podcast-optagelser(dybdegående gennemgang af emner).

I optagelserne vil jeg vise jer dét merchandise, som jeg tidligere har nævnt for jer.

Jeg er i færd med at udarbejde en kort vejledning til jer med gode råd i forhold til at undgå overspisning i de kommende uger(måske jeg skulle lave en kort video om emnet?).

Tak fordi du læser med hér, og sov godt!

Mange godnat-hilsener –

Jon, JCH Ernæring & Træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *