Oprettet af JCH søn, september 21, 2014 21:03:19
Til dagens løb var der tre sponsor-løbere tilmeldt.

Jeg bestilte i sidste måned nyt sponsortøj til løberne, og dette havde vi alle set frem til at tage i brug i denne sensommer, således vi kunne fremstå som et seriøst hold med flot beklædning og derigennem gøre opmærksom på forretningens tilstedeværelse.

Jeg måtte desværre skuffe løberne, da virksomheden hvor bestillingen blev gennemført, af en eller anden årsag, ikke har udvist interesse i at kommunikere og udføre ordren som aftalt.

Vi finder en anden samarbejdspartner til næste sæson.

Vibeke var tilmeldt distancen 4,4 km, Tommy var tilmeldt halv maraton-distancen og Carsten var tilmeldt distancen 4,4 km.

Det bør oplyses, at det var særdeles blæsende i dag, hvilket naturligvis påvirkede atleternes tider i negativ retning, men særlige udfordringer som i dag(f.eks. klimatiske forhold som ikke kan kontrolleres) er med til at udvikle den enkeltes mentale tilstand.

Atleterne mødte op med meget forskellige målsætninger.

Vibeke har været ude af stand til at varetage den ugentlige træning i meget lang tid på grund af en problemstilling med hoften, men hun valgte at stille op i dag for at teste formen.

Beundringsværdig indstilling, Vibeke, da mange, desværre, kun stiller op når de er stærkest.

Målsætningen for Vibeke var at gennemføre de 4,4 km.

Tommy har præsteret på et meget højt niveau i denne sensommer.

Han opnåede f.eks. at forbedre sin personlige rekord-tid på halv maraton-distancen til Tønder Løbet for femten dage siden(dén præstation kan man læse meget mere om i denne blog-kategori, når jeg afslutter beretningen omhandlende Tønder Løbet 2014).

Tommy har arbejdet på at forbedre sig på adskillige parametre i løbet af den seneste sæson, især mentalt har han dygtiggjort sig, hvilket nu giver afkast.

Tommy nævnte efter dagens kontrol-vejning, at dagsformen ville kaste en tid af sig i omegnen af en 1 time og 55 minutter.

Carstens præstationer har været godkendte og stabile i denne sæson, dog uden at være så fremtrædende, som Carstens topform ellers tillader.

Carsten har været ramt af overbelastnings-skader et par gange i løbet af sæsonen, og hver gang efter træningsdage med høj intensitet/intervaller.

Vi har skiftet fokus i de seneste måneder, hvor Carsten har koncentreret sig om tempo-træning på spin-cykel, netop for at træne mælkesyre-tolerancen.

Han har udviklet sig eksplosivt på spin-cykel(læs om Carstens rekorder i tidligere indlæg i denne kategori), og han har kunnet løbetræne lidt ved siden af for at supplere og opretholde de løbetekniske fokuspunkter.

Når denne sæsons sidste løb er gennemført skal vi igen fokusere på en brugbar vægt-trænings-protokol.

Jeg opdaterer snarest de forskellige atleters resultater og den tilhørende statistik!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *