Godaften derude!

På vegne af forretningen vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke jer for jeres imponerende indsats i løbet af året 2020!

Dygtiggørelses-processen er vigtigere end målsætningen, men glæden ved at nå målsætningen medfører at selvudviklingen forsætter. Hvor langt kan jeg nå med mit potentiale og min indsats?

Tak for jeres omtale, delinger, kommentarer, henvendelser, henvisninger, personlige rekorder, nye overordnede rekorder, jubel-udbrud, smil, grin, tårer, knytnæve-hilsener og omfavnelser.

Jeg håber, at I alle fik afsluttet år 2020 på mindeværdig vis, uanset om du fejrede hjemme, om du var gæst et sted eller på arbejde.

Du har sikkert tænkt på året der gik, men du har sikkert også tænkt på hvilke målsætninger(leve sundere/vægttab for eksempel) du vil fokusere på og investere i hér i år 2021.

Jeg var på vægten i dag, som jeg er alle årets måneder d. 1(jeg var ikke synderligt begejstret for at stille mig op på den i dag/jeg skal nok dele resultatet af vejningen med dig).

Jeg er altid ekstra spændt d. 1/1, for det er ekstremt sjældent, at jeg går i seng et par timer efter midnat(og indtager over 3-4 genstande/alkohol i større mængder).

Jeg faldt i søvn kl. 02.19 i nat efter en særdeles hyggelig nytårsaften hjemme på slægtsgården.

Jeg sov 6 t og 9 minutter, og jeg fastede i 13 timer og 15 minutter.

Hvorfor deler jeg disse oplysninger med jer?

Det gør jeg, da jeg i mine kommende artikler vil fokusere på, hvor stor betydning, det har for dig, at være struktureret, hvis du vil opnå succés med dit vægttab/din livsstilsomlægning.

Der er visse elementer, som øger sandsynligheden for succés(jeg er ikke interesseret i at hjælpe dig med en midlertidig lappeløsning).

Jeg er interesseret i at hjælpe dig, så du kan opretholde dit vægttab resten af dit liv og leve et langt liv med sundhed, selvstændighed og livskvalitet(jeg har opretholdt mit vægttab/fedttab i næsten ti år på nuværende tidspunkt).

Du kommer til at høre om mine bedste råd i de kommende to uger, så jeg kan hjælpe dig i gang, men vigtigst af alt, så du ikke går i stå og giver op.

Jeg er blevet spurgt, om jeg vil oprette, og være moderator i en FB-gruppe med fokus på motivation, inspiration og fastholdelse af dine nye vaner/din nye livsstil.

Er der interesse for en sådan gruppe?

Hvad er din vigtigste sundheds/livsstils-målsætning for i år?

I de kommende uger vil jeg afsløre mine egne målsætninger for år 2021, så du kan få et indblik i hvordan jeg fokuserer, investerer, prioriterer, mine hjælpemidler og mit mikro-skala-øko-system-hierarki.

Jeg ønsker jer et enestående år 2021 med sundhed og livskvalitet!

Mange kærlige- og opmuntrende sundheds- og nytårs-hilsener –

Jon, JCH Ernæring & Træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *