Har du nogensinde undret dig over, hvorfor så mange mennesker passer bedre på deres telefon og deres bil end deres helbred?

De har fuldstændig styr på, hvornår bilen skal have skiftet olie, og de pudser og plejer deres elektronik dagligt.

Der kan sagtens være tale om en hobby og passions-orienterede aktiviteter(en form for meditation/terapi), og at afsætte tid til disse aktiviteter medfører livskvalitet for udøveren.

Mennesker sørger for deres bil for at spare penge(lovgivning/sikkerhedshensyn), og for at undgå unødige udgifter i fremtiden.

Der er også tale om status-symboler og prestige i samfundet, hvor en omsiggribende sammenlignings-besættelse(indtjening/bil/hus/rejser/ting og personlige bedrifter i det hele taget) har taget overhånd.

Vedligeholdelse sikrer et produkt længere levetid, og det er naturligvis et vigtigt element og budskab i forhold til miljøet/klima-påvirkning/ressourcer/rolle-model overfor børn.

Vi bør have et opgør med smid-væk-og-køb-nyt-mentaliteten, og der har i de seneste år heldigvis været en tendens i dén retning.

Helbreds-tilstanden glemmer mange dog at vedligeholde, og mange sammenblander livskvalitet(inkluderer sundheds-skadelige vaner/adfærd og retfærdiggørelse af disse vaner bevidst/ubevidst) og sundhed(omfatter udelukkende sundheds-optimerende vaner/adfærd).

Livskvalitet og sundhed kan heldigvis sagtens følges ad.

De to var uadskillelige, og en integreret del af samfundet frem til da vores oldeforældre blev født(den forebyggende indsats var indbygget i livsstilen/der var heller ikke en garanti dengang, men risikoen var lavere end i dag), men de kan også være modsætninger, hvilket de er for mange mennesker i nutidens samfund.

Hvorfor er sundheden ikke top-prioriteten hver dag?

Travlhed, manglende energi, vaner/adfærd/programmering?

Hvis du har et bud på hvorfor så mange mennesker forsømmer deres helbred, så må du gerne svare i kommentar-feltet?

Jeg er ikke ude på at dømme mennesker.

Jeg vil dog gerne italesætte selv-ansvar og egen-omsorg.

En tilværelse med mere livskvalitet begynder med din egen indstilling til livet, og dén måde du har indrettet dit/jeres liv på.

Der er heldigvis ingen, der forbyder dig/jer at ændre livsstil og indretning af livet generelt, hvis du/I er utilfreds(e)/ulykkelig(e).

Er det vanskeligt? Ja, det kan det være. Især i begyndelsen. Er det umuligt? Nej, for jeg, og mange andre har gjort det.

Jeg hjælper dig med at finde løsninger på dine udfordringer, så du oplever medvind fra første uge, for det er simpelthen afgørende for motivationen.

Du kan lade dig inspirere og motivere af andres bedrifter, men de kan hverken udføre arbejds-indsatsen for dig, og de kan ikke overføre belønningen for indsatsen til dig(og heldigvis kan man ikke betale sig fra det).

Hvis jeg kunne forbrænde 1000 kcal., og derefter overføre underskuddet til en klient, så var jeg en meget rig, i hvert fald økonomisk(rigdom er heldigvis ikke kun økonomi), ung mand på nuværende tidspunkt(jeg var dog ikke blevet gammel).

Jo mere jeg ved om jeres udfordringer, jo mere værdi kan service-ydelserne indeholde, så jeg kan hjælpe flest mulige mennesker med at opnå et liv med mere livskvalitet.

For mig handler hver dag, helt grundlæggende, om at bidrage med mest mulig værdi i alle henseender.

For at kunne bidrage med mest mulig værdi, er det en forudsætning, at jeg vedligeholder min sundheds-tilstand på det maksimalt mulige niveau(hensyn til dagsform og særlige lejligheder et par gange årligt, hvor man tillader at afvige fra dagligdags-adfærd).

Husk! Din mest værdifulde frihed, er din sundheds-frihed.

Det kan virke uoverskueligt at komme i gang med en livsstils-omlægning, og hvis du har brug for assistance, så send en besked til mig.

Du bør kun kontakte mig, hvis du er parat til at investere i dig selv.

Mine personlige klient-forløb er ikke for alle mennesker(jeg ønsker ikke at spilde nogens tid), for jeg forventer meget af de personer jeg samarbejder med.

Efter en introduktions-samtale og evaluering af dit spørge-skema, vurderer jeg om du er egnet til et personligt livvstils-omlægnings-forløb på 6 eller 12 måneder(jeg udfaser i fremtiden de nuværende 3 måneders forløb/succés-raten er for lav).

Er du nået til et punkt, hvor du har indset, at du ikke kan komme i gang på egen hånd, så send en besked til info@ernaeringogtraening.dk, hvor du ganske kort fortæller om din situation, så hører du fra mig.

Jeg ønsker dig alt det bedste i tilværelsen!

Tillykke med fødselsdagen, far!

Mange økologiske sundheds-hilsener –

Jon, JCH Ernæring & Træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *