Jeg gennemførte tidligere denne aften en tempo-træning med varigheden 10 minutter.

Mit fokus har i de seneste uger været på at opnå distancen 5,0 kilometer i løbet af 5 minutters tempo-træning, hvilket lykkedes i fredags.

Derudover har jeg længe haft til hensigt at forbedre min nuværende personlige rekord i løbet af 10 minutters tempo-træning.

Min hidtidige rekord-distance var indtil i dag 9,4 km.

Det var bestemt ikke hensigten at forbedre distancen i dag, da jeg havde tilrettelagt træningen således, at jeg at skulle gennemføre et oprigtigt rekord-forsøg om cirka 10 dage.

Jeg fandt et fremragende tråd fra første sekund, og jeg blev simpelthen gennemstrømmet af overskud i samtlige 10 minutter.

Nedenfor kan du læse uddybende om dagens spin-cykel-træning.

Opvarmning, 5 minutter/3,9 km/163 kcal./115 rpm.

Tempo-træning, 10 minutter/9,9 km/380 kcal./147 rpm.

Nedkøling, 5 minutter/3,9 km/169 kcal./114 rpm.

Distance opnået efter 5 minutters tempo-træning = 4,8 km.

Distance opnået de sidste 5 minutters tempo-træning = 5,1 km.

Dagens opnåede distance er en rekord-forbedring på hele 500 meter, og det er ekstremt sjældent, at man forbedrer sig så markant som amatør-atlet, når vi samtidig tager den opnåede distance med i form-fremgangs-regnestykket.

Jeg har ligeledes aldrig tidligere opnået en gennemsnitlig kadence på 147 i løbet af 10 minutter, og derfor er dette også en personlig rekord.

Derudover har jeg allerede forbedret min 5 minutters rekord på 5,0 km fra i fredags, da jeg opnåede distancen 5,1 km i løbet af de sidste 5 minutters tempo-træning i dag(jeg har desværre ikke et billede af 4,8 km v. 5 minutters-mærket, men jeg må sørge for et/flere vidne(r) til at håndtere den del til næste rekord-forsøg).

Jeg er faktisk særdeles(positivt) overrasket over dagens resultat!

Jeg ønsker jer alle en mindeværdig træningsuge!

De venligste sundheds-hilsener –

Jon, JCH Ernæring & Træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *