Skrevet på 1,5 time mens jeg er træt. Skal i seng nu, da jeg skal køre til Luxenborg i morgen og lave en flytning til DK i overmorgen.

Bær over for fejl osv.

Motivation 4(5)

Søvn 2(5)

Energi 5(5)

Forberedelse niveau 0(5)

Optakt:

Jeg har sørget for 3 dage før løbet.

Max protein indtag.

Max Kulhydrater.

Max indtag af sunde fedttyper.

Jeg har skærpet min krops bevidsthed om min krop og brugt dette som røde trå op til løbet og lade den guide mig  til min mentale forberedelse, og sætte mig ind for mit projekt.

Jeg troede jeg kunne nemt tage de 300 meter svømning, og derefter lige smutte op i skoven og cykle på lidt stier og grusveje, og i den dur. Så kom min favorit som så lige skulle  være hyggelig og nemt overstået.

Okay det var nok ikke helt realistisk tænk.

Træning:

Inden for 2 uger 8,5 km løb i kuperet terræn

6,1 km løb i kuperet terræn

5,5 km, Inline rulle tur med børn, og spise en is og retur.

Ca. 16 km. Cyklen i Tønder skov og Heldigvis Mountain banen.

Søvn;

Dagen før, hvor jeg skulle sove, kunne jeg ikke sove, jeg var spændt, nervøs og maven var som levende mider der vrimlede rundt. Så 4 timers søvn ca.

Udstyr;

Alt tjekket og fundet ud af alt var i orden, bortset fra jeg syntes ikke bagbremser på cyklen var gode nok, effektive. Så jeg fik den ordnet undervejs op. Hos en bekendt  der er cykel mekaniker.

Løbet.

Svømningen.

Jeg stod op. Kl. 5.00 og forberedte mig til at skulle afsted, kl.7.00 ved Hedensted skulle jeg lige ha efterset cyklens bremser og fyldt mere olie i. WHAT the fuck.. troede der var en wire i de kabler.. Haha

Kl. 8.20 ankom jeg til stedet hvor jeg ikke anede hvor og hvordan, hentede hurtigt mit nr, gjorde cyklen og mit udstyr klar, afleverede som jeg skulle kl. 8.40 prøvede at aflægge det i stratetisk orden.

Tilbage og vente til kl.11.20 hvor starten var svømning.

Jeg havde valgt at lade gummi dragten blive, og nøjes med bade shorts.

Det var ret varmt i solen og glædede mig til at blive kølet lidt ned.

Jeg kom i vandet stille og roligt og holdt mig midt i gruppen, første 100 meter gik ganske fint, men måtte sande der var en faktor jeg ikke havde tænkt på, psykisk frygt på åben vand scenarier som jeg måtte fortrænge ved at koncentrere på min puls, teknik og får det bedste ud af det på, ved bøje to, synes jeg det gik godt, var kommet længere frem efter jeg satte farten lidt op, så fastholdte jeg tempoet og kom ret godt op, og begyndte at løbe sidelæns som en fuld stoder, derved kom en læge eller lign. Op og spurgte om jeg var okay, men det hele sejlede og benene var der ingen balance, jeg forsøgte igen, og det samme skete, måtte lige sunde mig med 20-25 skridt og så kom der gang i benene.

Jeg formoder det var den kulde i vandet og min aktivitet der gjorde mig konfus.

Skiftezone 1

Gik ret hurtig efter min mening. Efter det jeg planlagde.

Cykling. Ala Mareridt.

Jeg kom ud over chip måtten, delvis op på cyklen, men med den forhøjede sæde indstilling som man åbenbart har, så kom jeg i det høje græs lidt i slinger.

Kørte ind i sidelinje markeringen, og speaker lod folk hurtig høre at jeg skabte lidt spænding, op på cyklen kom jeg og afsted.

Jeg kom godt ind i skoven og så kom der den første bakke, okay, den snupper vi lige, med besvær, kom jeg over den, så kiggede jeg lidt ind i skoven og jeg så ingen stier eller veje som ikke indeholdt sten, og måtte jo følge markeringen, op og ned over stok, sten og hop, bakker med over 30 graders hældning osv. Jeg var målløs.

Hver eneste af de satans bakker pressede det energi jeg havde i mine ben, syre trip ved hver bakke, og det gik fra ankel til hofte.

Aldrig havde jeg prøvet sådan et smerte helved med interval, som med denne Mountain bike i dette terræn.

Omkring 8 km, med masser af bakker over 20 procent stigninger, stort set alle og knap ingen under 10 procent stigninger. Så væltede jeg af cyklen i høj fart med, sædet trykende ind i min delle på siden, styret ramte min mave, benene blev ramt af cyklen og div. Trærødder, ryggen ramte jord og rødder. Ømmede mig der et stykke tid, jeg var ikke klar på at skulle give op, så jeg tænkte på Tour De France, op på cyklen og tænk ikke p dine skader, men måtte sande jeg røg igen da min bagbremse røg i styrtet, så jeg måtte klare turen med for bremse og nedsat hastighed, og derved miste momentum på diverse natur objekter af div. Karakter som hop osv.

Alt i alt væltede jeg 47 gange, 58 gange måtte jeg stå af cyklen start/midt/ knap toppen af bakkerne, da de drænede mig totalt hver gang og syre i benene kom hver gang.

Interval helved ala Mareridt… Føj siger jeg bare.

Jeg havde rådført med væske, da der var ingen vanddepoter var grundet covid-19 på cykelruten, så jeg havde forventet at 2 liter vand i min camel bag, ville være nok med 0.7 L elektrolyt væske med kofein og salt i.

Men 800 meter før omklædnings zone, løb jeg tør, heldigvis havde jeg fået druesukker med fra Jon, og da jeg løb tør i min drikkedunk.

Måtte jeg æde de druesukker tabs, de redede en del af min energi tilskud og spiste dem kontinuerlig og mange nok 6 plader, troede jeg ville få tynd mave, (prøvet før) men jeg var heldig og fik det rigtig indtaget.

Skiftezone;

Nemt igennem, sæt cyklen, hjelm af, og drikke energi gel. Og afsted.

Løb;

Jeps, nemt og op ad bakke det gik, stille og roligt tænkte jeg, nå ja, 3,1 km til vand depot, skal nok gå, Føj hvor tog jeg fejl der.

Efter første bakke, Tada en fotograf, kæft et syn jeg måtte give ham på det billed, kvæstet uden tvivl, da mine ben drillede efter cykel ruten, og kroppen øm..

Jeg kom forbi ham, og så så jeg en skov vej, yeha.. NÅRH, lort over den og over en stendige, zigzagge gennem let skov område, over kæmpe træer der lå ned, og ellers bare igennem åben skovsti, og ned af bakke, så kunne jeg høre havet og kom ud på skovvejen, øvv tænkte jeg bare, garanteret strandløb, når de er så syge efter det jeg så ind til nu og mærket på egen krop.

Helt korrekt, strand løb, i nok 800-1200 meter virkede det til, og det var ikke nemt.

For enden så var det stejlt op, så jeg luntede lidt op i håb om at løbe lidt igen, da stranden ødelagde min rytme og tappede min energi ret hurtig, op kom jeg langsomt, luntende, så så jeg mariridt træls, 120 trappe trin op til vanddepot, op gik jeg som en gammel mand og afkræftet og udtømt kom jeg op, hen til bordet hvor jeg drikker 6 kopper elektrolyt væske, og 4 kopper vand, afsted det gik, delvis frem ad, op og ned igen, til jeg kom til en skrænt der var så stejl man skulle kravle op, på alle 4, mine målinger siger knap 75 grader det er sindssygt, og blot 10-12 meter, men en pine uden lige!

Jeg kom ind i en god rytme, ind mod alle tilskuer og strand folk, ind til jeg igen skulle smides ud i det sand, og løbe langt.. husker jeg blot, op forbi målet ud på omgang 2 ingen depot før jeg kom op over de trapper.

Tur to var jeg presset, efter 200 meter kom der folk op, jah, nu må du holde dig foran, vi følger med dig og de tog markeringen med sig, okay jeg var sidste mand nu og de pakkede langsomt sammen, afsted jeg kom, og holdte mig foran indtil depot, kom de igen, og jeg snuppede 3 energi, 4 vand kopper, fik en flaske ½ liter vand med til de sidste km jeg var præset på væske mangel, på 2 km fik jeg drukket den inden jeg skulle ned i sandet for sidste gang, kæmpede mig igennem til målet og prøvede mit allerbedste men havde intet mere at gi af.

Tømt. For energi.

Resultat;

100 156 6:06:53 Tommy Nahne Brodersen M35-39 JCH Ernæring & Træning 7:25 4:01 4:03:54 2:03 1:49:30

Sidste mand ind som gennemførte, 8 droppet ud eller ej mødt.

Dette var min beretning. Håber den kan bruges, næste udfordring Søndag næste weekend lyder på Marathon løb, til støtte og bakke op om min løbemakker der løber sin marathon nr. 300 og kommer derved på Verdens rang listen. Vildt.

Mit mål er at restituere best mulig min krop, og så blive klar til søndag og løbe under 5 timer og 20 min.

Go fornøjelse

Tommy Nahne Brodersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *