Sandhed om Sundhed er et lukket, medlems-baseret online-fællesskab, som giver adgang til eksklusivt materiale om sundheds-emner med et særligt fokus på forebyggelse af livsstils-sygdomme og behandling af helbredsudfordringer med livsstils-medicin.

De udvalgte strategier og anbefalinger, som man opnår adgang til, kan stabilisere den enkeltes sundhedstilstand og eliminere eventuelle ubalancer og immun-trusler.

Der er to forskellige medlemsskaber.

Et medlemsskab på Basis-niveau koster 99 kroner pr. måned, og giver øjeblikkeligt adgang til én PDF-rapport og kortvarige instruktions-videoer.

Rapporterne og video-indholdet er udarbejdet med henblik på at hjælpe mennesker i gang med deres livsstils-ændring.

Den ene rapport handler om at gøre tankerne om en livsstils-ændring til virkelighed, uanset om man er blevet syg, eller fordi man ønsker at gøre noget forebyggende.

I rapporten, og den tilhørende video, deler jeg ud af mine egne erfaringer og hvilke strategier, jeg selv fandt nyttige i forlængelse af min cancer-diagnose.

Derudover kan du fordybe dig i en rapport om naturlig immunitet(tilhørende video) og en rapport om kontrol af blodsukker(tilhørende video) uden medicin og bivirkninger.

Rapporterne indeholder de anbefalinger jeg generelt opfordrer mine klienter(afhængig af den enkelte klients tilstand) til at følge, når jeg har konsultationer i klinikken.

I fremtiden bliver der udarbejdet flere rapporter omhandlende emner som træning/fysisk aktivitet, søvn, fertilitet, produktion af fødevarer(landbrug/fødevareindustri/GMO/bio-teknologi/samfundsudfordringer/globale udfordringer), fordøjelses-systemet, personlig udvikling(drivkraft/motivation/inspiration), selvforsyning/køkkenhave/drivhus, tilskuds-produkter(vitaminer/mineraler/essentielle fedtsyrer) og disse produkter er automatisk inkluderet i ens abonnement, så længe man er medlem.

Jeg ønsker at oplyse så mange som muligt, om så meget som muligt, som kan forbedre den enkeltes sundhedstilstand.

Derudover vil medlemmer opnå adgang til en kontinuerligt voksende artikel-database, nyt video-indhold, rabatordninger til foredrag, særlige rapporter, bøger til særpris, seminarer, tilskuds-produkter.

Medlemsskab på Basis-niveau inkluderer udelukkende kortvarigt video-indhold, og jeg afsætter, som ansvarlig sundheds-konsulent,  færre tidsenheder til forum-kommunikation på Basis-niveau.

Et medlemsskab på Elite-niveau indeholder mere materiale og er mere dybdegående.

Dette medlemskab koster 199 kroner pr. måned, og er oprettet for at tilgodese de mange mennesker, som allerede er nået langt med deres livsstils-omlægning, og som nu er parate til næste trin.

Elite-medlemskabet er oprettet for at jeg kan afsætte mest mulig tid og lære medlemmerne mest muligt, og jeg ville ønske, at jeg selv havde haft adgang til et sådant fællesskab, da jeg var i den udviklingsfase i min egen omlægning.

Jeg havde sparet mange tusinde timers læsning og kostbar tid, en proces du nu, heldigvis ikke, behøver at gentage.

Som Elite-medlem har du adgang til Basis-materialet, men i stedet tillige mere omfattende assistance i form af mere video-indhold og jeg vil være mere aktiv på Elite-forummet.

Jeg er ekstra opmærksomhed på Elite-medlemmernes behov og udfordringer, og jeg afsætter mere tid til Elite-medlemmernes personlige udfordringer.

Elite-medlemmer har øjeblikkeligt adgang til tre PDF-rapporter med tilhørende video-indhold.

I fremtiden vil jeg afholde online-konsultationer for udvalgte medlems-grupper med særlige udfordringer, så jeg kan hjælpe så mange som muligt(tilmelding påkrævet).

Er du interesseret i at blive medlem og lære mere, så besøg sandhedomsundhed.dk.

Sandhed om Sundhed er endnu under udvikling.

Bemærk! Jeg understreger hermed, at jeg ikke garanterer at man bliver helbredt ved at følge hjemmesidens råd og vejledning, men at man vil opleve en markant forbedring af symptomer(eksempelvis smerter/overfølsomhed) ved at følge anbefalingerne sideløbende med en omfattende livsstilsændring.