Artikel Arkiv

I denne kategori deler jeg artikler, enten egne bidrag eller fra eksterne kilder(links inkluderet).

I løbet af de seneste fem-seks år, men især i forlængelse af mit cancer-forløb, har jeg fordybet mig i utallige emner, som har stor betydning for sundhedstilstanden.

I løbet af processen, fra cancer-seng til sund livsstil, har jeg investeret i mange bøger, præsentationer og udgivelser.

Jeg har investeret i medlemskaber og adgang til materiale om ernæring, genetik, epi-genetik, søvn, fordøjelses-systemet, økologi, bio-dynamisk dyrkning, kemiske bekæmpelses-midler, GMO-afgrøder, fysisk aktivitet/træning, vaccination/immunisering, vitamin- og mineral-tilskud, selvfordybelse/selvindsigt/mental balance samt mange andre interessante emner.

Med størst mulig taknemlighed udsender jeg hermed en oprigtig tak til de mange eksperter, fra mange forskellige fag-discipliner, for deres forskningsindsats og deres villighed til at udgive og dele deres visdom og indsigt.

Uden deres bidrag og videreformidling af nyttige informationer, havde det været umuligt for mig at akkumulere den viden, som jeg anvender dagligt i mit virke som rådgiver.

Samlingen af artikler og ressourcer vil naturligvis vokse kontinuerligt.

Ved at videreformidle kendskab til den nyeste forskning, men også forskning fra fortiden, håber jeg, at så mange mennesker som muligt, hurtigst muligt, kan motiveres og påvirkes til en grundlæggende bevidstheds-ændring i en sådan retning, at alle levende organismer kan udfylde deres rolle i det globale øko-system, men uden for mange omfattende menneskelige forstyrrelser.

Filter
Show All (50)
Bio-kemi, metaboliske processer og DNA(link-samling) (50)
Sundheds-emner(link-samling) (50)
Alt om Cancer(link-samling) (50)
GMO-emner(link-samling) (50)
Landbrug(link-samling) (50)
Allergi & overfølsomhed(link-samling) (50)
Emner fra Google+-konto 2013-2016(link-samling) (4)
Fertilitet(link-samling) (50)
Stofskifte-emner(link-samling) (50)
Trænings-emner(link-samling) (50)

Japanese Medical Experts Recommend Pre-Meal Cabbage for Weight Loss and Better Diabetes Control

Jon Ch. Henningsen
november 28, 2023
0
https://www.theepochtimes.com/health/japanese-medical-experts-recommend-pre-meal-cabbage-for-weight-loss-and-better-diabetes-control-5520161?utm_source=InspiredNewsletter&src_src=InspiredNewsletter&utm_campaign=inspired-2023-11-27&src_cmp=inspired-2023-11-27&utm_medium=email&est=r43oy36cUbzv6T%2FZJr3RnsBdFx%2BBsfNuXvYiHhEafAvj5bmucifIcuZTXhxvMsZTOG7sPs9c0g%3D%3D

VIDEO: Woman Surprises Her Husband With Pregnancy News After 14 Years of Trying—Watch His Emotional Reaction

Jon Ch. Henningsen
november 28, 2023
0
https://www.theepochtimes.com/bright/video-woman-surprises-her-husband-with-pregnancy-news-after-14-years-of-trying-watch-his-emotional-reaction-5534055?utm_source=InspiredNewsletter&src_src=InspiredNewsletter&utm_campaign=inspired-2023-11-27&src_cmp=inspired-2023-11-27&utm_medium=email&est=uWNTdpzr4zRNSogkYJ%2BiM61IdKvxg1FMrsjjnLocxxl21JmDxfRisLLoemOpjCRXE4Sp4EUZiQ%3D%3D
Load More