Hej!

Er du på udkig efter en livsstils-mentor?

Én som kan hjælpe dig i gang med din livsstils-omlægning?

Én som kan vejlede og rådgive dig samt udarbejde en effektiv ernæringsplan, et overskueligt træningsprogram og andet relevant materiale?

Ønsker du at samarbejde med én, som selv har tabt over 20 kg og opretholdt vægttabet/fedttabet i et næsten årti uden tilbagefald?

Vil du lære af én, som har overvundet præ-diabetes, eksem, allergier(græspollen/birkepollen/fjerkræ/pelsdyr) med livsstils-ændringer?

Vil du lære af et menneske, som har været igennem et cancerforløb(2013-2018)?

Ønsker du at samarbejde med én, hvor selv-udvikling og egenomsorg er nøgleord?

Hvis du kan svare ja til ovennævnte spørgsmål, så er jeg måske den rette livsstils-mentor for dig.

Ring eller send en besked til mig, så vi kan finde ud af, om et forløb hos mig er det rette for dig.

Jeg ønsker dig et liv med sundhed og livskvalitet!

Opløftende sundheds-hilsener – Jon, JCH Ernæring & Træning

Muligheder for investeringer i dig selv og din sundhed

Hvem står bag JCH Ernæring & Træning?

Jon Christoffer Henningsen, 43 år ung, uddannelse i sportsernæring(2009).

Livsstils-Mentor som efterlever de råd han udbreder.

Fokus på indtag af uforarbejdet og naturlig føde.

Styrketræning, fedttab, optimal restitution, selvudvikling/egenomsorg, maskulin energi, nordisk mytologi og heavy metal musik.

Cancer-patient fra april 2013(diagnose) til juni 2018(sidste kontrolbesøg i Odense).

Jeg var præ-diabetiker(fra 1989) og led af astma, allergi(medicin i 21 år) og eksem, men disse sundheds-udfordringer forsvandt efter min livsstils-omlægning(påbegyndt foråret 2013) + vægttab 20,6 kg/fedttab fra 22,5 % til 11 %/organfedt faldt fra 8 % til 3 %, bedre søvn og mere maskulin energi.

Kroniske smerter i ryg, knæ og håndled i over et årti(smerterne langsomt aftagende med livsstils-omlægningen/i dag ingen invaliderende smerter).

Cancer-diagnosen tvang mig ud i et opgør med fortidens skyld, skam og indre konflikter, som jeg levede med(rollespil) i over 20 år.

Gennemførte, som den første nogensinde, Danmarks længste cykelløb(vi cyklede 381 km dén dag) på en mountainbike i september 2012.

Jeg forbedrede en verdensrekord(uden at vide det på daværende tidspunkt) i øvelsen hyper-extensions d. 3/7-2020(motionist-kategorien/tidligere rekordindehaver var D. Webber fra England med et løft på 92,5 kg x 1 repetition).

Mit løft blev godkendt af et dommerpanel i Tyskland i januar 2021, og jeg modtog efterfølgende mit verdensrekord-certifikat.

Jeg løftede 110 kg x 3 repetitioner.

Jeg holder foredrag i mit træningslokale, men også for virksomheder og sportsklubber.

Klient-udtalelser

“Rigtig dygtig, ved virkelig hvad han taler om – sætter sig ind i tingene og ønsker det bedste for alle klienter � kan kun anbefales.” Jan G. Pedersen, 37 år, Løgumkloster.
Test Person
“Udover at få en kompetent og dygtig rådgivning, er det også et enormt motiverende forløb. Man kan ikke lade være med at smile og være glad, efter hvert besøg. Så hvis man mangler en ny tilgang og motivation til sin træning/liv er det et fantastisk sted og starte.” Michael C. Bloch, 30 år, Kolding.
Test Person
Fantastisk forløb. Det hele er bare super!
Test Person
Fantastisk forløb. Det hele er bare super!
Test Person